Návrat ke kořenům, aneb babičky věděly co je zdravé ...

... GHÍ nebo přepuštěné máslo mělo dříve místo ve spižírně. Postupem času se z kuchyní vytratila a teď se opět k němu vracíme. Civilizační choroby nás dohnaly, zamyslet se nad tím jak žijeme a co jíme. Takže i proto návrat ke zdravému tuku.

GHÍ
- upravuje hladinu lipidů a cholesterolu v těle
- omlazuje
- má hojivé účinky
- posiluje látkovou výměnu a obranyschopnost

a tak dále a tak dále. 

Těžko zde vypíšu spousty pozitiv jaké přepuštěné máslo má.
Já si ho vyrábím doma a komu by se nechtělo tak si samozřejmě může zakoupit, nejlepší nakoupíte :


A jak si ho uděláte doma? Postup už jsem jednou popisovala tady na blogu. A protože opakování je matka moudrosti tak tady najdete postup.










Komentáře

Oblíbené příspěvky