Giveaway: Soutěž pro Vás

Již dlouho jsem přemýšlela, jestli pro Vás připravit soutěž o výrobky, které dělám. Nedávno jsem zkusila první soutěž o samolepky, která byla před Vánocemi. Moc se Vám líbila a tak teď Vám ukážu, co jsem pro Vás nachystala a o co si budete moci zasoutěžit. Tak, je to tady, konečně jsem našla čas soutěž připravit  a vše nafotit. Do soutěže jsem vybrala to co mě baví, co mám ráda, prostě to co dělám s láskou. Vím, že asi nepotěším všechny, ale věřím, že někoho ano, takže zde jsou podmínky soutěže:
Podmínky soutěže:
1) být nebo stát se mým pravidelným čtenářem na blogu a sledovat moje facebookové stránky
2) napsat komentář pod tento článek na blogu (prosím ne jinde jen na blogu) se soutěží GIVEAWAY, že se chcete zúčastnit soutěže a připsat co se Vám u mě líbí nebo naopak co Vám tu chybí 
3) pokud na svůj blog či facebookové stránky dáte odkaz na tuto soutěž dostanete k výhře ještě malý dárek navíc
Samozřejmě nikoho nenutím, ale chci, aby se soutěže účastnili lidé, kteří můj blog sledují a zajímá je co mě baví a co tvořím. Chci prostě odměnit někoho z VÁS. A to je vše a můžete začít soutěžit!
Prosím,  protože nemám číslované komentáře pište komentář, jen pokud se CHCETE soutěže ÚČASTNIT, ať nemusím promazávat komentáře, které budou obsahovat jiné komentáře a ne, že chcete soutěžit. Ráda si přečtu všechny Vaše komentáře, ale u jiného příspěvku než je tento.
Soutěž bude ukončena 2.2.2018 v 19.00 hodin.
Přeji hodně štěstí!:)


Ceny pro výherce:

1.cena- betonová mísa

2.cena- 2 betonové svícny

 3 cena- betonové dekorace a domácí mýdlo s černým jílem

Komentáře

Anonymní píše…
Moc jsem se těšila na novou soutěž.Určitě se chci zúčastnit.Již jsem vyhrála vaše úžasné samolepky v minulé soutěži.Ještě musím navštívit váš fcb,o něm jsem nevěděla.Jinak na vaše stránky chodím opravdu každý den,protože vím,že tu pokaždé najdu něco nového,úžasného.Hlavně nápady na tvoření,ráda se inspiruji. Přeji hezký den Vlaďka
Unknown píše…
Paní Blanko dobrý den...Vaše nápady mě moc baví...nálepky co od Vás mám už krášlí mou domácnost a na hrnečky,které mám od Vás slíbené se už moc těším. Jste kreativní a to mě vážně baví...obduvuji všechny ,co tvoří takové milé věci jako vy ..Za mě mám jediné přání - nepolevujte😉😉👍👍 ...krásný den. Leona (kavárna mýho života)
Blanka M. píše…
Prosím ještě připojte svoji meilovou adresu. Děkuji
Dagmar G. píše…
Tento komentář byl odstraněn administrátorem blogu.

Oblíbené příspěvky