DIY projekt květy v závěsech ...

 ... jak jsem sledovala letošní trendy, tak květináče v závěsech co používali naše babičky jdou zase do módy. Musím říci, že se mi to vždycky líbilo a když doma někdo nemá parapet, je to jediná možnost jak dostal květiny na světlo.

Já jsem se pustila do projektu květináčů, které jsem natřela malířskou šedou barvou. Neboť se jedná o cihelné květináče, krásně barva saje a zasychá. Mají uprostřed dírku, tak aby neztékala voda, vložila jsem raději misku. V OBI jsem si koupila tyto nádherné kytky, které vypadají v závěsu moc krásně a budou mi zdobit okna.


 Tyto sisalové závěsy nejsou moje výroba objednala jsem si je u jedné šikovné paní, ale také tu zkouším vlastní výrobu, když jsem byla na základní škole drhali jsme a nebylo to nic složitého tak se do toho jenom dostat.




Potřebujete:
cihelný květináč, cihelnou nebo plastovou misku odpovídající velikosti, zbytky malířské barvy nebo vzoreček, co se dá koupit třeba v Baumaxu nebo OBI, Hornbachu. Štětec širší, noviny a sisalový závěs nebo sisal a závěs si vlastnoručně vyrobit.



Komentáře

Ilona Ř. píše…
Blanko,
pamatuji si, tyto závěsné drhané květináče z dětství :-)
Ale přiznám se, že já bych je doma mít nemohla .
Občas se mi totiž stane, že kytičky přeliji i na schodišti a to pak musím jednat hodně rychle ;-)
Krásné dny !
Blanka M. píše…
To je pravda. Dala jsem do nich kytičky, které nepotřebují takovou zálivku. Jen teď už je pověsit na jejich místo, ale to musím vymyslet kotvení.
Hezký den Blanka

Oblíbené příspěvky