Zahrádka mě volá ...

a Vás určitě taky. 
Dneska bylo tak krásně, že jak jsem se dopoledne podívala z okna, bylo mi jasné že jdu ven i kdyby mi měl mrznou nos. Prošla jsem celou zahradu, abych si udělal obrázek co všechno mě čeká a nemine a rozhodla se pro zeleninovou zahradu. Tu budu potřebovat nejdříve. Jako první jsem tedy vyhodila peřiny ven vyvětrat, aby se nám večer po práci krásně spalo. Pak jsem ostříkala bylinky, protože už raší nové lístečky tak ať mají dostatek prostoru. Ostříkala i angrešty a rybízy, aby měly volné vnitřky a lépe se pak trhalo ovoce. Založila 4 nové záhony pro maliny a ostružiny. Pak jsem se vrhla na skleník, Vyčistila od starých rostlin, přeryla a urovnala zeminu a rovnou zasela ředkvičky a náš oblíbený salát pak choi.
No potom jsem se vrhla na venkovní záhony, ty mám také urovnané, zbývá mi doplnit hlínu a do jednoho už jsem zasadila žlutou a červenou cibuli. Už mi leze česnek a heřmánek!!!!


No a tohle už mám na okně a přibudou další!!!






A tady jsou nové moje oblíbené časopisy co jsem si v pátek koupila a konečně si sednu a jdu si číst a hledat inspiraci, co letos zasadit a zaset!!!


Komentáře

Lucie píše…
Blani, ty jsi byla tedy pilná jako včelička, tolik práce co jsi na zahrádce odvedla! :-)
Jarinka píše…
Dnes vytáhlo sluníčko i mně.Stihla jsem vyčistit jen květinový záhon, kde už vykukují špičky cibulovin.

Oblíbené příspěvky