Nová podlaha ...

... po dlouhém přemlouvání syna jsme ustoupili a pustili jsme se do pokládky plovoucí podlahy. Ne že by se mi nelíbila, ale praktičnost této podlahové krytiny je naprosto nulová. Je na ní vidět prach. když se setře je vidět pohyby hadrem, je hlučná, když na ní něco spadne a vyštípne se můžete přeložit celý pokoj.
No co naplat chtěl jí má ji mít.
Třeba mě překvapí!!!





Komentáře

Hana píše…
Pěkný dekor podlahy jste zvolili- taky mám plovoučku .... zkušenost přesně jak popisujete. Studená ,hlučná , přitahuje děsně prach....asi bych ji podruhé nedala.Ale všem se líbí, zvolili jsme dub šedý je praktická.
wacklodge píše…
Tak u nás doma nefrčí tolik to podlahové výtápění, jako spíše tepelná čerpadla , takže si více spíše užíváme to, že platíme míň a ohřejeme se více, než mít takovouto "vymoženost" jako je vytápěná podlaha. I když věřím, že to také dokáže o něco málo snížit náklady.
Sapik píše…
Také jsme dělali u nás doma takovou menší úpravičku podlah a řešili jsme, zda si necháme tu naši dřevěnou (v hrozném stavu) nebo ji vyměníme za vinylovou... No, a co byste čekali... vyhrála to pro nás vinylová podlaha, protože je prostě levnější na údržbu a i při nákupu... Jinak, mrkněte třeba na tuto stránku, kde radí jak si takovou podlahu vybrat :-)
Valounek píše…
Tak to moc dobře znám. My jsme předloni dělali podlahu, koupili jsme u Floorforever novou a mysleli si, že to bude za víkend hotové. Chyba lávky. V týdnu to pak manžel po večerech lepil ještě asi týden. Ale co se dalo dělat, když už ta stará byla vybouraná. Ale nakonec se to všechno podařilo, tak z toho máme radost. :)
polaskovaval píše…
Mně se teda opravdu moc líbí ten dekor. Ta světlá barva prostě vypadá dobře. Myslím si, že třeba laminátová podlaha v nějaké podobné barvě by vypadala dobře i u nás. Právě v blízké budoucnosti chceme dělat nové podlahy, ale na tom, jaké zvolit jsme se ještě s manželem neshodli.

Oblíbené příspěvky